۱۴:۴۴ ۱۳۹۲/۹/۲۴
مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
1 پیمانه آب میوه دلخواه
1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
شکر
روش تهیه:
آب و آبلیمو رو توی ظرف بریزین و پودر ژلاتین رو روش بپاشین و بذارین اسفنجی بشه
بعد ظرف رو روی بخار کتری بگیرین تا ژلاتین خوب حل بشه
کف سینی رو چرب کنین و مواد رو بریزین داخلش جوریکه لایه نازکی تشکیل بشه
سینی رو توی یخچال بذارین تا کاملا ببنده
بعد با کمک نوک چاقو ژله رو به نوارهای باریکی برش بزنین و در شکر بغلطونین
البته چون میران ژلاتین این دستور زیاده درواقع شما پاستیل خواهین داشت نه ژله که بلرزه