املت_فنجانى
مواد لازم :
سيب زمينى. ١ عدد نگينى ريز خرد شده
پياز. ١ عدد نگينى ريز
ژامبون گوشت يا مرغ. ٣الى٤ ورق
گوجه فرنگى. ٢ عدد نگينى ريز
تخم مرغ. ٦ عدد
ذرت كنسروى. نصف فنجان
خامه. ١ فنجان
پنير پيتزاى رنده شده. ١ فنجان
كره. ٢ ق غ
نمك و فلفل. به ميزان لازم
طرز تهيه :
سيب زمينى ها را با آب و كمى نمك يكى دو جوش بدهيد تا كمى نرم شوند . پياز را با كره تفت دهيد و گوجه را هم به آن اضافه كرده و از روى حرارت برداريد . ژامبون و ذرت و سيب زمينى و پنير پيتزا را هم با پياز و گوجه مخلوط كنيد . در قالب مافين كاغذ بگذاريد و از اين مايه درون قالبها بريزيد .
تخم مرغها را در ظرف جداگانه اى با چنگال كمى بزنيد نمك وفلفل و خامه را نيز به آن اضافه كنيد و با قاشق از اين مايه تخم مرغ روى مواد املت در كپسولها به طور مساوى بريزيد .
قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه سانتى گراد قرار دهيد تا كاملا پخته شود
نوش جان