طرز تهیه یک املت متفاوت و خوشمزه برای صبحانه
این بهترین راه تهیه املت بسیار ساده است و هرکسی عاشق آن خواهد شد. امتیازش نسبت به بقیه هم این است که می توانید شب قبل آنرا آماده و فردا صبح فقط آنرا بپزید.
مواد مورد نیاز:
نصف قرص نانِ سفید (مکعبی شده)
700 گرم پنیر چدار (رنده شده)
1 فنجان ژامبون (مکعبی شده)
8 عدد تخم مرغ
2 فنجان شیر
کمی نمک
کمی سس فلفل تند
¼ فنجان پیازچه ریز شده
املت با پنیر و ژامبون
فر را روی 350 درجه فارنهایت گذاشته تا گرم شود.
ته ظرف را چرب کنید. نصف نان مکعبی شده را کف ظرف بریزید. نصف ژامبون و نصف پنیر را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها، شیر، نمک، سس فلفل و پیازچه ها را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. مواد را داخل ظرف روی ژامبون و پنیر بریزید.
ظرف را داخل فر بگذارید تا زمانی که تخم مرغ ها خودش را بگیرد.
تمام شد. نوش جان!