نان موز نان صبحانه
استفاده از موز رسیده در این نان آن را بسیار خوشمزه می کند. آن را بعنوان صبحانه و یا عصرانه میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی این نان :
۱-به آرد اضافی برای آرد پاشی قالب نیاز دارید.
۲- از موز رسیده استفاده نمایید.
۳- از آب سیب تازه استفاده نمایید.
۴- در صورت تمایل از گردو استفاده نمایید. گردو را خرد کنید.
مواد اولیه
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
موز ۳ عدد
آب سیب ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
گردو ۵۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
دستورالعمل
۱- از قبل، فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد، گرم کنید. قالب نان (1 لیتری) را با روغن زیتون اندکی چرب کنید و آرد پاشی نمایید. آرد اضافی را با ضربه زدن به قالب از آن خارج کنید.
۲- در کاسه ای، موز ها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید. آب سیب را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
۳- در ظرفی دیگر، کره را با قاشق چوبی بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.
۴- آرد، پودر دارچین، عسل و ترکیب موز (با آب سیب) را به آن اضافه کنید و هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). (در صورت تمایل) گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۵- خمیر را با کمک قاشق در قالب بریزید و در فر قرار دهید و به مدت حدود 40 دقیقه تا طلایی و مغز پخت شود، بپزید. برای اینکه از مغزپخت شدن کیک اطمینان حاصل کنید ،خلال دندانی را در وسط کیک فرو ببرید وبعد از 5 ثانیه بیرون بیاورید. اگر تمیز باشد، کیک شما مغز پخت شده است. کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا اندکی خنک شود. سپس آن را بر روی توری برگردانید، تا کاملا خنک شود. آن را برش دهید و سرو کنید.