تخم مرغ سوخاری, بسیار شیک و خوشمزه!
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ 7 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده یک عدد
هویج رنده شده 250 گرم
خرده نان سبوس دار خشک شده 200 گرم
بادام هندی بو داده کاملاً خرد شده 85 گرم
سس فرانسوی
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
تخممرغهارا داخل آب سرد بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.
بعد از این که تخم مرغها 5 دقیقه در آب جوشیدند، آنها را بیرون بیاورید و سریع در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند. سپس با دقت پوست آنها را جدا کنید.
طی مدتی که تخم مرغها سرد میشوند، روغن را داغ کنید و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید.
بعد از آن هویج را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه یا بیشتر هویج را روی حرارت نگاه دارید تا کاملاً نرم شود.
سپس پودر کاری را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقهای بیشتر روی حرارت باقی بمانند.
بعد از برداشتن آنها از روی حرارت، خرده نان را بیفزایید و خوب به هم بزنید.
وقتی مواد سرد شدند، تخم مرغ باقیمانده را در ظرف جداگانهای خوب بزنید و به سایر مواد اضافه کنید.
با چاشنیهای دلخواه خود، طعم آن را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.مواد را به شش قسمت تقسیم نمایید و با دست آنها را صاف و یکدست کنید.
برای اینکه تخم مرغ به دستانتان نچسبد، دستان خود را مرطوب کنید و یا با چند قطره روغن آفتابگردان، چرب نمایید.با مواد، تمام اطراف تخم مرغ را بپوشانید. اگر مواد را خوب فشار دهید آنها کاملاً به دیواره تخم مرغها میچسبند.
سپس تخم مرغهای پوشیده شده را داخل ظرف بادام هندی بغلتانید. غلتاندن تخم مرغها در آرد سبب میشود مواد بهتر اطراف تخم مرغها بچسبند.تخم مرغها را میتوانید به مدت یک شب در یخچال نگه داری کنید.
برای پخت تخم مرغها، آنها را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.
سپس آنها را بیرون بیاورید و وقتی سرد شدند، با چاقوی تیز از وسط، نصف نمایید و مقداری آویشن و فلفل روی آن بپاشید و با سس فرانسوی سرو نمایید.