املت گوشت و بروکلی
را در کمی روغن تفت می دهيم. بروکلی های تقريباً ريز خردشده را داخل پيار می ريزيم و تفت می دهيم. (می توانيم بروکلی را قبلاً کمی بخار پز کنيم)
گوشت چرخ کرده يا سوسيس ريز خردشده را جداگانه با نمک و فلفل سرخ می کنيم. (می توانيم کمی زردچوبه يا ادويه يا آويشن اضافه کنيم)
تخم مرغ را با نمک و فلفل در يک کاسه خوب هم می زنيم. داخل تابه چرب شده داغ می ريزيم .وقتی لايه زيری کاملاً پخت و روی تخم مرغ هنوز کمی نرم بود مخلوط گوشت و بروکلی و پياز را رويی يک نيم دايره تخم مرغ می ريزيم و طرف ديگر تخم مرغ را روی مواد برمی گردانيم.