سوسیس_تخم_مرغ_ویژه
#مواد_اولیه :
#سوسیس_گوشت_گاو : 450 گرم
#پودر_خردل : یک قاشق چای خوری
#نمک : نصف قاشق چای خوری
#تخم_مرغ : چهار عدد
#شیر : دو فنجان
#نان_تست : شش برش
#پنیر_چدار (خرد شده ) : 240 گرم
#دستورالعمل :
@banouy_sharghee
1.سویسها را تکه تکه کرده و درون ماهیتابهای با حرارت متوسط میریزیم و اجازه میدهیم رنگش به قهوهای تبدیل شود.
2.یک کاسه متوسط آماده میکنیم و پودر خردل ، نمک ، تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و هم میزنیم کاملا مخلوط میکنیم.
3.سپس سوسیس ، نان و پنیر را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم و درون ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
4.فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم.
5.ظرف را از یخچال خارج کرده و به مدت 45 تا 60 دقیقه درون فر قرار میدهیم سپس دمای فر را به 165 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا کاملا پخته شود.