طرز تهیه املت اسفناج فوری
● مواد لازم
▪️ تخم مرغ هم زده : ۳ عدد
▪️ اسفناج: یک پیمانه
▪️ کره: یک قاشق غذاخوری
▪️ نمک: 1/4 قاشق چای خوری
▪️ فلفل قرمز یا پاپریکا: به مقدار لازم
● طرز تهیه
۱) اسفناج ها را حدود ۱۸ دقیقه در آب نمک بجوشانید.
۲) سپس با فشار دست، آب اضافی آن ها را خارج کنید و بعد به صورت درشت خرد کنید.
۳) اسفناج ها را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی کمی سفت شد با یک قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخم مرغ ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یک دست بپزند.
۴) وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مرکز تا کنید.
۵) املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل کنید.