املت_شکل_جزیره_(بدون قالب)
مواد لازم: برای۲ نفر
گوجه فرنگی (بزرگ و سفت) ۱ عدد
فلفل دلمه ای (بزرگ) ۱ عدد
شوید ۱ شاخه
کره به مقدار لازم
تخم مرغ به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا گوجه فرنگی را شسته و در آب در حال جوش بیندازید و بعد آن را در آورده و داخل آب سرد قرار دهید و بعد با چاقو پوست آن را جدا كنید و به شكل حلقه ای برش دهید.
۲- فلفل دلمه ای را هم شسته و به صورت حلقه ای ضخیم برش دهید.داخل تابه مقداری روغن ریخته و گوجه را در آن سرخ كنید طوری كه دو طرف آن كاملا سرخ شود.سپس آن را برداشته و فلفل دلمه ای را در تابه قرار دهید و كمی صبر كنید تا فلفل دلمه ای هم سرخ شود اما نباید آنقدر بماند كه تغییر رنگ دهد.
۳- سپس گوجه فرنگی را داخل فلفل دلمه ای قرار دهید و تخم مرغ را روی آن بشكنید و صبر كنید تا كاملا تخم مرغ خودش را بگیرد.
۴- بعد از پخت مواد اضافی اطراف فلفل دلمه ای را جدا كرده و با فلفل سیاه و شوید املت را تزیین كنید.
سایر نکات
1)برای خوشمزه تر شدن املت كمی رب گوجه فرنگی را سرخ كرده و روی گوجه فرنگی بریزید.
2)میتوانید فلفل دلمه ای را كمی آبپز كرده و بعد استفاده كنید.
3)بهتر است زرده و سفیده تخم مرغ را جدا كرده و زرده را در جای دلخواه قرار دهید تا املت شكیل تر شود.