اسکرامبلد
صبحانه ساده سنتی انگلستان
مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
کره : 15 تا 30 گرم
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده) : به مقدار لازم
خامه : 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن ها کاملاً با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.
کره را در تابه ای نچسب، روی حرارت ملایم ذوب کنید و تخم مرغ های زده شده را به همراه نمک و فلفل در آن بریزید.
با یک قاشق چوبی، مواد را به صورت دایره ای (دورانی) از کناره های تابه به طرف وسط آن هم بزنید. حدود دو دقیقه به آرامی با همین روش، هم زدن را ادامه دهید.
زمانی که میزان پخت تخم مرغ کافی بود، تابه را از روی حرارت بردارید؛ سپس خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود؛ اسکرامبلد اِگ را در ظرفی مناسب ریخته و سرو کنید.
⚜برای به دست آوردن بافت درشت تر، اجازه دهید تکه های تخم مرغ، بسته شده و کاملاً شکل بگیرند و برای تشکیل شدنِ بافت نرم و خامه ای، مخلوط را بیشتر هم بزنید.نوش جونتون