صبحانه_آلمانی_معروف_به_صبحانه_کشاورز
⭕️این بشقاب یک نمونه صبحانه کشاورزان آلمانی است که به نام Bauernfrühstück نیز معروف است، که به معنی صبحانه کشاورز میباشد. این صبحانه نوعی صبحانه مفصل، متشکل از مخلوط سیبزمینی و ژامبون بره است که پیاز، فلفل و مقداری تخممرغ در آن مخلوط شده و بسیار لذیذ است.
طرز تهیه صبحانه آلمانی (Bauernfrühstück)
🌺 مواد لازم:
سیبزمینی : 3 عدد سایز بزرگ
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
پیاز سفید و پیازچه درشت خرد شده 2 پیمانه
فلفل خرد شده: 2 پیمانه (درشت)
نمک: به میزان لازم
ژامبون بره: یک الی دو پیمانه
جعفری ریز شده: یک_چهارم پیمانه
تخممرغ هم زده: 4 عدد
🌺 طرز تهیه:
1. در ظرفی پر از آب که کمی نمک به آن زده ایم، سیبزمینیها را خرد کرده، به 4 قسمت برش میدهیم و آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه میجوشانیم تا درست پخته شوند (از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید). سپس از آب بیرون میآوریم و با آب سرد آن ها را میشوئیم. آنها را به شکل مربعهایی 2.5 سانتیمتری میبریم و کنار میگذاریم.
2. روغن زیتون یا روغن کرمانشاهی را در تابهای بزرگ روی شعله متوسط گرم میکنیم. پیازها و فلفل های خرد شده را اضافه مینمائیم. شعله را زیاد میکنیم. در حالی که به طور مرتب آن ها را هم میزنیم، تا وقتی که قهوهای شوند، حدود 2 الی 3 دقیقه به سرخ کردن ادامه میدهیم.
3. سبزیجات را به یک طرف ماهیتابه هل میدهیم، سیبزمینیها و 1 قاشق سوپخوریروغن را به تابه اضافه میکنیم. سیبزمینیها برای 2 دقیقه هم زده و سرخ میکنیم. به سیبزمینیها نمک اضافه میکنیم.
4. سپس ژامبون بره را اضافه میکنیم. مرتب هم میزنید، تا وقتی که حرارت به داخل ژامبونها نفوذ کند (حدود 1 تا 2 دقیقه)
5. همه سبزیجات، سیب زمینی، ژامبون را با هم مخلوط میکنیم و روی آن جعفری میریزیم. تخممرغها را به مواد اضافه میکنیم (تخم مرغ باید بین سبزیجات و ژامبون پخش شود). به محض اینکه تخممرغها شروع به سفت شدن کردند، غذا را از روی شعله برمیداریم. ( البته اگر تخممرغ را کاملاً سفت دوست دارید بیشتر بگذارید روی حرارت بماند)
6. صبحانه را بلافاصله و همراه سس کچاب