كاپ املت سبزيجات
اگر به دنبال يك صبحانه لذيذ و مقوى و متفاوت هستيد ، كاپ املت سبزيجات گزينه بسيار مناسبى است به ويژه راحتى و در دسترس بودن مواد اوليه آن شما را ترغيب خواهد كرد كه در هفته چند نوبت اين صبحانه خوشمزه را تهيه و از خوردن آن لذت ببريد.
مواد لازم:
پياز نگينى خرد شده. ٢ ق غ
خمير ورقه اى يوفكا ٤ ورق مستطيل
كره ٥٠ گرم
فلفل دلمه اى رنگى نگينى خرد شده ٢ ق غ
قارچ ٢ عدد ريز خرد شده
گوجه فرنگى ١ عدد درشت ( رنده شده )
نمك و فلفل
تخم مرغ ٢ عدد
پنير چدار رنده شده. ٢ ق غ
طرز تهيه :
در تابه اى پياز را با كره كمى تفت دهيد فلفل دلمه اى و قارچ را نيز اضافه كرده و بعد از كمى تفت دادن گوجه فرنگى رنده شده را نيز اضافه كنيد .
نمك و فلفل املت را اضافه كنيد و تخم مرغها را روى مواد بشكنيد و با قاشق مواد را هم بزنيد تا كمى بسته شود ولى خيلى سفت نشود ( در اين مرحله املت بايد كاملا آبدار باشد )
ورقه هاى يوفكا ( خمير فيلو) را برش بزنيد و به طور نامرتب داخل قالب كاپ كيك قرار دهيد از مايه املت داخل هر كاپ بريزيد و روى املت كمى پنير چدار رنده شده قرار دهيد و داخل فر ٢٠٠ درجه گذاشته تا لبه هاى خمير طلايى شود سپس از فر و قالب خارج كرده و در ظرف سرو بچينيد .
نوش جان