املت مخصوص کشور آذربایجان
- قاشق غذاخوری کره
- ½ فنجان پیاز ریز خرد شده
- 2 فنجان آب انار آبدار
- 2 تخم بزرگ
- نمک
- فلفل سیاه زمینی
دستورالعمل ها
- کره را در یک قابلمه متوسط وبا حرارت متوسط روی حرارت قرار دهید. پیاز را اضافه کرده و بپزید ، مرتباً هم بزنید تا طلایی روشن شود ، حدود 10 دقیقه.
- انار را دون کرده د به ترکیب بالا اضافه کنید و تفت دهید ، حدود 7 دقیقه.
- تخم مرغ ها را یکی یکی در قابلمه بشویید ، آنها را به طور مساوی بین فاصله قرار دهید و مطمئن شوید که زرده ها سالم نخواهند ماند. به مواد نمک و فلفل.بزنید طبخ کنید تا سفیده تخم مرغ بپزد شود.
- * در صورت استفاده از کره ، یک قاشق چایخوری روغن زیتون را به همراه کره به ماهی اضافه کنید.تا کره نسوزد