خانه
37.8K

بهترین استیک تهران و دیگر شهرها

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۲/۱۰/۳
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
    والا من چون استاد ریموند هستم، میگم که اگه اون خطوط پر رنگتر رو ی گوشت رو میگی اون به نحوه ی کوبیدن گوشت ربط داره و باربیکیویی که روش میپزن، اگه چیز دیگه ای رو میگی مدیونی اگه فک کنی نمیدنم!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان