خانه
4.28K

کوفته پنیری با گردو و بیکن

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
     آماده سازی : 4 ساعت


    مواد لازم :

     پنیر خامه ای 250 گرم
     شیر نصف فنجان
     پنیر چدار رنده شده، تیز شده 2 فنجان
    پنیر بلوچیز خرد شده1/4 فنجان
    پیازچه ریز خرد شده 1/4 فنجان
    فلفل فرنگی شیرین آبکش شده1 قوطی کوچک
    گردو خرد شده و در دو ظرف مجزا3/4 فنجان
    گوشت بیکن پخته، بدون آب، ریز خرد شده و در دو ظرف مجزا10 برش
    نمک و فلفلبه مقدار لازم
    جعفری1/4 فنجان
    دانه خشخاش1 قاشق سوپخوری


    طرز تهیه :
    1. در کاسه ی مخلوط کن پنیر خامه ای را آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید تا ترکیب و خامه ای شوند. مخلوط باید شل باشد.


    2. پنیر، پیاز، فلفل شیرین، نضف گردو و نصف بیکن را اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.45 تا 60 دقیقه در یخچال خنک کنید تا آنقدر نرم شود که بتوان یک خمیر رولی با آن درست کرد.


    3. مخلوط را روی یک ورقه پلاستیکی قرار دهید و آن را به شکل کوفته در بیاورید و روی آن را کاملاً بپوشانید. 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

    4. باقی گردو، بیکن، جعفری و دانه خشخاش را با هم مخلوط کنید و داخل بشقاب بریزید. روی کوفته های پنیری را بردارید و در مخلوط گردو و بیکن بغلتانید تا کاملاٌ پوشش داده شود. مخلوط رویه را کمی فشار دهید تا کوفته ها به آن بچسبد. مجدداً درب ظرف را با ورقه پلاستیکی بپوشانید و تا موقعی که می خواهید میل کنید در یخچال قرار دهید.


    5. کوفته پنیری را روی بشقاب سرو قرار دید و کنار بیسکویت سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان