چند نکته مهم برای پوست کندن پیاز
پوست کندن پیاز کار بسیار دشواری است؛ به طوری که اغلب از آن فرار میکنند و حاضر به پوست کندن پیاز نیستند اما چند راه ساده هست که میتوان از بو، سوزش چشمها و جاری شدن اشک جلوگیری کرد:
قسمت ریشه پیاز را نگیرید و از سر پیاز آنرا ریز کنید.
پیاز را در یخچال قرار دهید و پس از چندساعت آن را ریز کنید.
به هنگام خردکردن پیاز، دهان خود راببندید.
پیاز را هنگام پوست کندن زیر شیر آبسرد بگیرید.
پیازهای خیلی تند را یک ساعت در آبسرد خیس کنید، پیاز شیرین میشود.