۱۱:۳۶ ۱۳۹۵/۳/۱۴
نکات طلایی خانه داری
هفت راه ساده برای مرتب ماندن آشپزخانه
یکی از مشکلات هرروزه شما مرتب کردن آشپزخانه و چیدمان وسایل آشپزی و ظرف و ظروف است. این نکات به شما کمک خواهد کرد آشپزخانه مرتبی داشته باشید.
1_چیزهای بیمصرف را دور بریزید.
از خودتان بپرسید «آیا واقعا میخوام از این استفاده کنم؟
اگر واقعا عادت بهاستفاده از بعضی وسایل آشپزخانه را ندارید چرا آنها را نگه میدارید؟
هرگز شیشهها و قوطیهای دور ریختنی موادغذایی را بهاین بهانه که روزی بهدردتان میخورند جمع نکنید مگر اینکه یکی دوتا از آنها واقعا برایتان کاربرد داشته باشند.
آشپزخانه را به انبار شیشهها و قوطیهای بازیافتی تبدیل نکنید.
۲-نگهداری موادغذایی در ظروف یک شکل
خشکبار، حبوبات، برنج، انواع پاستا و ماکارونی، مربا و ترشیجات را در ظرفهای شیشهای و یکسان نگهداری کنید.
با این روش همراحتتر از آنها استفاده میکنید و هم یخچال و قفسههای کابینت همیشه مرتب و زیبا هستند.
۳- مواد غذایی
اگر مواد غذایی را بهشکل عمده خریداری میکنید یک قفسه از کابینت را برای نگهداری از آنها دستهبندی و مرتب کنید.
اگر نمیخواهید داخل کابینت را اشغال کنید آنها را در قفسههای پلاستیکی بگذارید و باتوجه به فضاهایی که در خانه در اختیار دارید، قفسهها را جاسازی کنید.
۴- فضاهای باریک و عمودی را هدر ندهید. اگر فضای آشپزخانه کوچک است، برای استفادهی بهتر از فضاهای خالی آشپزخانه از قفسههای پیشساخته استفادهکنید.
کنجهای خالی وباریک را قفسهبندی کنید و شیشههای روغن، سس و ادویه را چیدمان کنید.
۵- وسیلهها را سرجایشان بگذارید.
عادت کنید که بعد از آشپزی وسایلی که استفاده کردهاید را سرجایشان بگذارید.
روی سطوح کابینت را شلوغ نکنید و ظرفهای اضافه را جمع کنید.
بیحوصله آشپزی نکنید تا انگیزه داشتهباشید که همهجا را مرتب کنید.
آشغالها را سریع خالی کنید، ظرفهای کثیف را داخل ماشین ظرفشویی یا سینک بچینید.
۶-سفره پهن کنید
برای اینکه هنگام آشپزی همهجا کثیف نشود پیش از شروع کار یک سفره روی میز یا کابینت پهن کنید در اینصورت نیازی نیست که مدام کابینتها را دستمال بکشید.
۷-وسایل مورد استفاده را جلوی دستتان بگذارید.
روغن، ادویه و سسها را جلوی دست بگذارید تا مجبور نباشید هربار همهی قفسهها را بالا و پایین کنید.
مسلما از بعضی از ظروف بیشتر استفاده میکنید آنها را در کابینتهای جلوی دست بگذارید.
قابلمهها را در کابینت نزدیک گازو ظروف غذا را نزدیک میز اپن یا میزناهارخوری بگذارید.
بااینکار وقتکمتری را صرف میکنید و آشپزخانه همیشه منظم خواهد بود.