۲۰:۲۹ ۱۳۹۵/۴/۱۲
نکات خانه داری تقدیم به دوستان گلم👇👇👇👇
✅بیرون قابلامه تفلون که زرد وقهوه ای میشه با گاز پاکن راحت میره
✅وسایل سفید اشپزخانه مثل یخچال که به مرور زمان تیره میشه با وایتکس سفید میشه
✅برای پخت باقالا ونخودفرنگی وماکارونی که سر نره کمی زردچوبه بریزید
✅توباقالا نمک هم بریزید
✅پیاز رو برای خورشت رنده کنید لعاب خوبی میده
✅دستتون بو سیر گرفت با خمیر دندون اثری ازش باقی نمی مونه
✅ته دیگ سیب زمینی رو یه طرف شو سرخ کنید بعد برگردونید وبرنج رو روش بریزید
✅ته دیگ نان لواش کمی زردچوبه به روغن بریزید خیلی خوش رنگ میشه
✅به قرمه سبزی وفسنجون زعفران بزنید عالی میشه
✅موقع پیاز خرد کردن اشکتون میاد چوب کبریت ببین دندوناتون بزارید دیگه گریه نمی کنید ویا ادامس بجوید
✅برای غذاها از چوب دارچین استفاده کنید خوشمزه تر میشه
✅داخل خورشت قیمه یه گوجه رنده کنید خوش طعم میشه
✅برای زردی دندان ها کمی پودر دارچین رو خمیر دندون بریزیددهان خوش عطر هم میشه
✅دارچین وزیره برای عدس پلو خوب میشه
✅پخت مرغ که حتما یه جوش بخوره وابشو خالی کنید
✅مرغ رو با اب گرم ونمک در اول وگوشت قرمز رو در اب سرد ونمک دراخر
✅برای بو ی بد کلم موقع پخت بهش زنجبیل اضافه کنید
✅غذاتون تند شد بهش یه قاشق ابلیمو واگه شور شد یه قاشق نوشابه بزنید
✅برای کاکائو تو کیک اول با روغن مخلوط کرده رنگش تیره تر میشه
✅برای گلو درد وسرفه اویشن وانجیر وشنبلیله دم کنید
✅کله پاچه پختیدروش رو با سلیفون کامل بپوشونید ویه سوراخ وسطش بزنید بوش نمی پیچه
✅برگ پیچک های خونه رو با پوست موز تمیز کنیم حکم واکس رو داره
✅برای شوید نزارید کامل خشک بشه بعد از یک یا دو روزفریز کنید برای باقالا عالی میشه
✅برای ته دیگ کمی زعفران و دارچین بزنید عالی میشه
✅بعد اب لیمو گیری گوشت ها شو گرد گرد کرده فریز کنید برای قیمه وقرمه عالی میشه
✅سیب زمینی میخواهید سیاه نشه تو اب نمک بخوابونید