۲۰:۳۶ ۱۳۹۵/۴/۱۲
🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
#نکته های آشپزی و خانه داری
💠سفید ماندن #کلم
🍃برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .
🍄شستن #قارچ
🍃قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .
🍅پوست #گوجه_فرنگی و #سیب_زمینی
🍃برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .
🍳تیره نشدن زرده #تخم_مرغ
🍃برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید ۰
🍳پوست کندن #تخم_مرغ آب پز
🍃گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید .
🍘پف کردن #املت
🍃اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.
🍚پف کردن #سفیده
🍃تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .
🍙برنج سفیدتر
🍃هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود .
🍹🍡🍹🍡🍹🍡🍹🍡🍹🍡
♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️♉️