۱۱:۱۹ ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
این چیز کیک کار خودمه
مواد لازم:
تخم مرغ:1 عدد
آرد:4 ق غ
شکر:4 ق غ
شیر:5 ق غ
پودر کاکائو:2 ق غ
بکینگ پودر :1 ق غ
روغن مایع:3 ق غ
مواد رویه کیک
پنیر خامه ای :100 گرم
خامه:50 گرم
پودر قند:1 ق غ
پودر ژلاتین:1 ق غ
طرز تهیه:
برای تهیه کیک مواد خشک رو در ظرف جداگانه ای با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم
در ظرف جداگانه دیگری روغن مایع و شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم
مواد خشک رو به مواد مایع افزوده
ظرف مورد نظر با روغن مایع چرب کرده مواد رو درون ظرف میریزیم
این کیک هم بدون فر و هم با فر تهیه میشود
در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه
بدون فر:ظرف حاوی مواد را در ظرف بزرگتری که حاوی اب جوش است قرار میدهیم و
به مدت 20 دقیقه با شعله کم میپزیم
بعد از 20 دقیقه اجاق گاز خاموش شده و به مدت 10 دقیقه به کیک استراحت میدهیم
طرز تهیه مواد رویه کیک:
پنیر خامه ای و خامه و پودر قند و پودر ژلاتین آب شده در ظرف دیگه ای با هم مخلوط میکنیم
2 قاشق غذاخوری شکلات تخته ای آب شده به روش بن ماری رو به مواد اضافه میکنیم
این مواد را روی کیک میریزیم و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم
بعد از این ساعت کیک آماده سرو ست
نکنه قابل توجه:ظرف کیک پزی باید از نوع ظرف های کمری باشد(ظرف هایی که دیواره آن به صورت کمربند باشد)
در صورتی که این ظرف ها در دسترس نباشد میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید(جهت خارج کردن کیک از ظرف)
من خود از روش بدون فر استفاده کردم