ترافل آجیلی
اکثر بچه ها ممکنه گردو و فندق و ... رو همین جوری نخورن ولی بصورت شکلات چرا .پس این ترافل علاوه بر عید ، شیرینی خوشمزه و مقویی برای میان وعده بچه ها هست چون از انواع آجیل و عسل استفاده شده.
مواد لازم:
شیر 2 ق س
عسل 2 ق س
کره 25 گرم
بیسکویت پتی بور 12 عدد
کشمش سبز نصف شده 2 ق س
برگه قیسی نگینی شده 2 ق س
گردوی نگینی شده 2 ق س
فندق تست شده و خرد شده 2 ق س
شکلات تخته ای تلخ 50 گرم/در صورتیکه طعم شکلات تلخ رو دوست ندارید می تونید از شکلات قهوه ای استفاده کنید
ترافل رنگی
طرز تهیه:
* ابتدا شیر ، شکلات ، عسل و کره را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار بدین و هم بزنید تا شکلات آب بشه .
* سپس پتی بور رو با دست خرد کرده و داخل مواد ریخته و مخلوط کنید .
* بعد فندق ها رو روی حرارت قرار بدین تا کمی تفت بخوره و بوی خامی اون بره بعد خرد کرده و داخل مواد قبلی بریزید .
* و قیسی...
* کشمش سبز نصف شده ..
* گردوی نگینی شده ..
* همه مواد رو خوب مخلوط کنید .
* سپس با کمک قاشق از مواد به اندازه یک گردوی کوچیک برداشته و روی کاغذ روغنی قرار بدین .
* ترافل ها رو 20دقیقه در یخچال قرار بدین.
* بعد شکلات قهوه ای یا شکلات سفیده رو آب کنید .
* و روی ترافل ها بریزید .
* و بعد روش ترافل رنگی بپاشید.