مواد لازم :
رشته پاکستانی 1 بسته
شکلات تخته ای قهوه ای 100 گرم
کره 100 گرم
خلال بادام 50 گرم
پودر پسته جهت تزیین
طرز تهیه :
* ابتدا کره رو روی حرارت قرار می دیم تا ذوب بشه .
* رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده .
نکته :
بهتره رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه 8-7 میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه خط کش بذارید و اندازه بگیرید Winkمنظورم اینه که کاملا خرد بشن .
* بعد خلال بادام رو کمی خرد کرده و به رشته ها اضافه می کنیم .
نکته :
میتونید از گردوی نگینی شده هم استفاده کنید .
* شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم .
* خوب مخلوط می کنیم .
* بعد داخل کپسول می ریزیم .
نکته :
میتونید داخل جعبه باقلوا هم درست کرده و بعد برش بزنید .
* آخر سر روی هر کدوم کمی پودر پسته می ریزیم .
* این باقلوا رو تا یک هفته در یخچال می تونید نگهدارید .