مواد لازم :
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۵۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری ( آبلیمو برای خوب فرم گرفتن کرم هست من بدون اون هم نتیجه خوبی گرفتم)
زعفران نصف قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز ( برای درست کردن رنگ خوراکی قرمز لطفا" اینجا رو ببینید )
کاکائو ۱ قاشق مرباخوری
عرق هل ۱ قاشق مرباخوری یا هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
* سفیده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو رو با دور تند همزن بزنید تا اندازه ای که سفیده ها از همزن نریزه .
* پودر قند رو کم کم بهش اضافه کنید (حتی شده قاشق قاشق بریزید و هم بزنید ) و هم بزنید تا جای پره های همزن روش بمونه .
* من این مقدار رو به ۵ قسمت تقسیم کردم و طبق روش های زیر بهشون رنگ طبیعی اضافه کردم . البته می تونید از رنگهای ژله ای ویلتون هم استفاده کنید .
* قبلا" در مورد طرز تهیه رنگ خوراکی قرمز براتون توضیح دادم . الان می تونید یه دونه از اونا رو از قالب درآورده و بذارید تا یخش آب بشه (البته بسته به نیازتون ازش استفاده کنید. برای این مقدار یه دونه زیاد هستش).
* بعد به یک پنجم مایه اضافه کرده و هم می زنیم . می تونید از گلاب هم برای خوش طعم شدنش استفاده کنید یا اسانسهای مختلف مثل توت فرنگی و ...
نکته :
چون برای تهیه آب لبو و زعفران از آب استفاده شده و ترکیب آب با این مایع باعث شل شدن اون می شه پس تا جایی که امکان داره سعی کنید حداقل آب رو استفاده کنید . یعنی آب لبوتون غلیظ تر باشه یا آب زعفرون کمتر باشه و عرق هلی که اضافه می کنید خالص تر باشه و بعد از اضافه کردن این اسانسها و رنگهای طبیعی مایع شل می شه و احتمالا" با قیف و ماسوره شکل نگیره پس لازمه که دوباره پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مجددا" فرم بگیره.
* زعفرون رو با آبجوش ( حداقل آبجوش ) مخلوط کرده و به یک پنجم مایع اضافه کنید .
* پودر کاکائو رو به یک پنجم مایه اضافه کرده و هم بزنید .
نکته :
روی ظرفها رو با دستمال مرطوب بپوشونید که خشک نشن چون سریع در معرض هوا خشک می شن .
* و به ۵/۲ ( دو پنجم ) باقیمونده عرق هل اضافه کنید .
* روی سینی فر کاغذ روغنی قرار بدین .
* طریقه استفاده از قیف و ماسوره رو قبلا" توضیح دادم ( بدلیل تنوع رنگ بهتره از قیف های یکبار مصرف استفاده کنید)(لینک دستور را اینجا ببینید ) . از مایع داخل قیف بریزید و روی کاغذ روغنی شکوفه های یک اندازه درست کنید
* بهتره از قیف و ماسوره استفاده کنید چون شکلهاشون قشنگ تر می شه . البته من برای کاکائویی از قیف و ماسوره استفاده نکردم و با قاشق به اندازه یه فندق رو کاغذ روغنی با فاصله ریختم .
* می تونید ترافل های رنگی هم روی قند های پفکی تون بپاشید ( البته بهتره چند تا دونه در حد تزیین بپاشید چون این ترافل ها سفت هستن شاید زیاد بودنش خوشایند نباشه و اگه می خواید ترافل بپاشید سریع اینکار رو انجام بدین چون ممکنه سطح شیرینی خشک بشه و ترافل ها بهش نچسبه ).
* فر رو با ۱۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید .
برای مرحله پخت :
* اگه از فر گاز استفاده مي كنيد :۴۰-۳۰ دقيقه در دماي ۱۳۰ درجه سانتيگراد در طبقه وسط فر
* اگه از فر مكروفر استفاده مي كنيد : سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید . سپس ۴۰-۳۰ دقيقه در دماي ۱۳۰ درجه سانتيگراد
نکته :
قندهای پفکی باید کاملا" خشک شده باشن . اگه دیدین وسطشون هنوز حالت مایع داره باز هم بذارید توی فر تا بپزه .
* بعد از اینکه قندهای پفکی تون کمی سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کنید .
* اگه حوصله درست کردن رنگها رو ندارید می تونید بدون اضافه کردن رنگ فقط کمی هل ریخته و شکوفه درست کنید خیلی هم خوشمزه میشه .