۱۲:۲۹ ۱۳۹۲/۱۲/۱۴
آلرژی یا حساسیت واکنش بدن به مواد خارجی از جمله گرده گیاهان، مواد غذایی، آلاینده های هوا و ... است که با
علایمی همچون عطسه، سرفه، آبریزش چشم و بینی و گاهی واکنش های بسیار شدید وخطرناک همراه است. اگر به آلرژی مبتلا هستید در کنار روش های درمانی که توسط پزشک برای شما تجویز می شود، این مواد غذایی را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
غذاهای پر فیبر و ماست بخورید
طبق یافته های محققان دانشگاه «میشیگان» حفظ تعادل میکروفلور روده (باکتری هایمفید روده)، افراد را در مقابل آلرژی فصلی و آسم حفاظت می کند. برای حفظ تعادل میکروفلور دستگاه گوارش، مقادیر کافی از غذاهای غنی از فیبر نظیر میوه ها، سبزیجات، غلات سبوس دار و مغزها را در برنامه غذایی تان داشته باشید.ماست یکی دیگر از مواد غذایی مفید بر علیه آلرژی است. مطالعه بر روی 120 فرد بزرگسال توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان داد که مصرف 180 گرم ماست در روز، تعداد روزهایی که افراد دچار تب یونجه (آلرژی فصلی) می شدند، را کاهش
داد. همچنین این افراد علایم کمتری از آلرژی را نسبت به قبل نشان دادند.
چای سبز بنوشید
طبق یافته های محققان ژاپنی، چای سبز به دلیل داشتن متیلات اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) می تواند خواص ضد آلرژی داشته باشد. لذا مصرف روزانه آن توسط محققان توصیه شده است.
اسیدهای چرب امگا-3 مصرف کنید
مطالعات نشان داده است که مصرف اسیدهای چرب امگا3 می تواند بدن را در مقابل تولید بالای برخی آنتی بادی هایی که آلرژی را بدتر می کنند، محافظت نماید. علاوه بر این، امگا-3 خواص ضد التهابی نیز دارد که شدت علایم آلرژیک را کاهش می دهد. ماهی به خصوص انواع چرب آن، منبعغنی اسیدهای چرب امگا-3 است. علاوه بر ماهی های چرب، گردو و تخم کتان هم از منابع خوب، امگا 3 هستند.
ویرایش شده توسط pari san در تاریخ ۱۴/۱۲/۱۳۹۲ ۱۲:۳۰