برای ساناز و دیگر دوستانی ک دوست داشتن این غذارو یاد بگیرن
آش کما (کمای)
کما یک گیاه کوهی است که در بعضی مناطق خراسان و... در فصل بهار و ماه فروردین سبز میشود.طبع بسیار گرم و خاصیت ضد عفونی کننده و انگل کش قوی دارد...
مواد لازم :
کما نیم کیلو
سبزی آش خرد شده 250 گرم
جو 1 پیمانه
بلغور گندم نیم پیمانه
انواع نخود و لوبیا جمعا نیم پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
زرچوبه کمی
سیر 3 حبه
پونه کوهی 1 قاشق غذا خوری
کشک ساییده شده 1 پیمانه
نمک دریا کمی
روغن زیتون 1/3 پیمانه
روش پخت :
دانه ها و حبوبات را یک شب خبس کرده و بعد با حرارت ملایم بار میگذاریم
پیاز خرد شده و زرچوبه را اضافه کرده 2 تا 3 ساعت بعدکمای خرد شده ، سبزی، سیر و پونه گوهی را اضافه میکنیم بعد از نرم شدن کمای. نمک دریا را هم اضافه کرده یک جوش که زد روغن زیتون را روی آش ریخته و شعله را خاموش میکنیم
آش را با کشک ساییده شده و گردوی خرد شده تزیین کرده و میل میکنیم .
نکته برای اینکه غذای شما ته نگیرد سعی کنید حبوبات را هم نزنید در این صورت 3 ساعت هم روی بار باشد ته نمیگیرد.