طرز تهیه پلو با هویج | هویج پلو
•
روش پختش هم به سبک من خیییلی آسونه، (برای دو نفر) دو سه تا هویج متوسط رو خلالی برش زده و تو روغن سرخ کنین، نصف سینهی مرغ رو به صورت تکههای کوچیک و باریک برش زده و با کمی نمک و مقادیر دست و دلبازانهای زعفرون نمشده مزهدارشون کنین. مرغها رو تو همون روغن هویج سرخ کنین و کنار بذارین
•
تو این فاصله آب برنج رو هم بذارین و برنجتون رو بپزید و آبکش کنین. مقادیر دست و دلبازانهای زرشک رو بشورین و آبکش کنین و به همراه کمی شکر و گلاب و با روغن خیلی کم تفت بدین و کنار بذارین
•
حالا ته قابلمهتون ته دیگ دلخواهتونو بذارین (نون یا سیبزمینی) و بعد لایه لایه برنج و هویج و مرغ و زرشک بریزین، در نهایت یه مقدار زعفرون دم کشیده رو هم بریزین رو برنج و بذارین بپزه.
•
بعد از پخت هم روش روغن (بهتر از اون کره یا روغن حیوانی ) بدین و همش بزنین و مواد رو با برنج مخلوط کنین، خیلی
•