مواد لازم:
پنیر خامه ای 120 گرم
ماست معمولی 1/4 پیمانه
پیازجه حلقه حلقه شده 3 ق س
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا 1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز تند 1/8 ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه
فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی نصف از هر کدام
طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر:
ابتدا زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید، فلفل های رنگی را نگینی خرد کنید، ماست و پنیر خامه ای و فلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند.
بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا مواد کامل مخلوط شود این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور سرو کنید.