برای کسایی که عاشق نارگیل هستن، این شیرینی هندی هستش و خیلی خوشمزه...
مواد لازم:پودر نارگیل 2 پیمانه
پودر هل کمی
شیر عسلی
طرز تهیه:پودر نارگیل و هل رو توی طرف میریزیم و شیرعسلی رو کم کم اضافه میکنیم تا مواد خمیری بشه اما شل نشه اونقدری که بشه با دست بهش شکل داد.
مواد رو میریزیم توی تابه چند ثانیه حرارت میدیم فقط چند ثانیه! بعد از روی حرارت برمیداریم و از حرارت که افتاد توی دست گلوله کرده و توی پودر نارگیل میزنیم و توی ظرف سرو میچینیم، میتونین توی ظرف مستطیلی بریزین و پخشش کنید وقتی خوب خنک شد برشش بدین اما اکثرا گرد درست میشه.
شیرینی رو 2ساعت میذاریم یخچال تا کمی مزه ها مخلوط بشن.