سان چوی بو، شام خوشمزه چینی! اگر هوس یک شام به سبک دارید، اما نمیدانید دقیقا چه میخواهید، این غذای سریع و سالم را امتحان کنید تا مشتری دائمی آن شوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
کاهو پیچ درشت: یک عدد
روغن زیتون یا روغن کانولا : 2 قاشق غذاخوری
پیازچه: 4 عدد، ورقهورقه
مرغ چرخکرده: 500 گرم
هویج کوچک: یک عدد، رندهشده
کدوی کوچک: یک عدد، رندهشده
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت: 125 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
1 - کاهو را برگبرگ کرده و برگهای درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 - روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچهها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود
3 - هویج، کدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4 - برگهای کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
نکات:
میتوانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.