کیک پرتغالی رژیمی مواد لازم
1.پودر کیک وانیلی آماده..........240 گرم
2.بکینگ پودر .............1/2 قاشق چای خوری
3. پوست پرتقال رنده شده................1 عدد
4.آب پرتغال تازه................150 میلی لیتر
5.شیر کم چرب..................150 گرم
6.کره گیاهی.....................100 گرم
7.نمک....................1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.
رنده پوست پرتقال، آب پرتقال، شیر، نمک و کره را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود، قبل از اینکه مخلوط بجوش آید از روی حرارت بردارید.
پودر کیک و بکینگ پودر را با یکدیگر الک کنید.
مخلوط آرد را با مخلوط کره ترکیب کرده تا مایعی یکدست درست شود. در قالبی به قطر 20 سانت ریخته و به مدت 30 دقیقه تا زمانیکه پخته شود در فر قرار دهید.
نکات
این کیک رژیمی است و از شکر و تخم مرغ در آن استفاده نشده است، در صورتیکه طالب شیرینی بیشتری هستید، می توانید به آب پرتقال کمی شکر اضافه کنید.
می توانید از آرد معمولی استفاده کنید و برای هر 125 گرم یا یک پیمانه آرد، 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر در نظر بگیرید.