Kazan Dibi ، كازان ديبي مواد لازم :
شير : ٤ ليوان ...
شكر : ١ ليوان ...
آرد برنج : ١ ليوان ...
وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري ...
شكر : ٢ قاشق غذاخوري...
كره : كمي براي چرب كرده قالب...
شيرو مي جوشونيم ، سپس آرد برنج رو توي كمي آب حل مي كنيم و به شير جوشيده اضافه مي كنيم و بعد هم يك ليوان شكرو مي ريزيم و مرتب روي حرارت متوسط هم مي زنيم تا بپزه و مثل فرني غليظ بشه ، در انتها وانيل رو اضافه مي كنيم .....
براي قالب بهتره كه از سيني هايي كه مخصوص پخت باقلواست استفاده كنين ولي اگر نداشتين هر قالب مربع يا مستطيلي كه داشتين هم مناسبه ، كف قالب رو با كره چرب مي كنيم ، بعد ٢ قاشق شكرو كف قالب مي پاشيم ، توي همين مرحله قالب رو روي حرارت ميذاريم و مرتب مي چرخونيم تا همه شكر كارامليزه بشه و به رنگ قهوه اي در بياد ، ظرف رو از روي حرارت برميداريم بعد مايه پخته شده رو توي قالب مي ريزيم و ميذاريم خنك بشه ، در انتها حدود دو ساعت ميذاريمش توي يخچال ...
موقع سرو ، دسر رو به صورت نوارهاي مستطيل به پهناي حدود ٥ سانت برش مي زنيم و با يك كفگير هر برش رو رول مي كنيم و توي ظرف ميذاريم ، يعني در واقع قسمت قهوه اي كه زير دسر بود با رول كردن اون مياد رو ....
اميدوارم كه درست كنين و لذت ببرين