به اینا میگن Sigara Boregi ظاهران خیلی از غذاهای ترکیه مشابه غذاهای یونانی هستش. این همان اسپاناکپیتا یونانی اما با یک شکل دیگه.
این هم مواد لازم و طرز تهیه این نوعش:
مواد داخل فیلو :
اسفناج پاک شده و خورد شده حدودا نیم کیلو یا ۱.۲ پوند
روغن زیتون ۱ ق غ
سیر ۴ حبه له شده
پیاز های قرمز کوچک فرانسوی۲۰۰ گرم یا ۷ اونز به صورت ریز خورد شده . اینها پیاز هایی کوچکی که به شکل دوقلو چسبیده هستن.
پنیر خامه ی ، یا پنیر بز، یا پنیر گوسفند، خورد شده ۷۵ گرم یا ۲۳/۴ پوند یا نیم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد کمی هم زده
جعفری خورد شده ۳ ق غ
پوست لیمو به صورت ریز رنده شده ۱/۲ ق چ
فلفل پاپریکا ۱/۴ ق چ. یا پودر فلفل قرمز
جوز هندی نوک انگشت
کمی نمک
برای فیلو :
خمیر فیلو ۶ ورق
کره آب شده ۱۲۵ گرم ویا ۴۱/۲ پوند
کمی روغن زیتون سبک برای سرخ کردن
در ماهیتابه ی اسفناج های خیس را روی حرارت معمولی میگذاریم تا پخته و کمی آب آن گرفته شود. سپس اسفناج ها را داخل آبکش گذاشته تا آب آن گرفته شود و کمی خشک شود.در همان ماهیتابه روغن زیتون را روی حرارت معمولی داغ کرده و پیاز ها و سیر را با هم ۲ دقیقه تفت میدهیم. سپس با بقیه مواد داخل فیلو آن ها را خوب با هم مخلوط میکنیم. سپس در سطح صاف و تمیزی یکی یکی ورق های فیلو را پهن کرده سپس دو لا کنید.اندازه آن حدودا ۱۲ در ۳۲ سانت باشه. و بلافاصله با کره آب شده برس زنید تا خمیر خشک نشود. مقداری از مواد را به پهنا با کمی فاصله از لبه و پهنای فیلو ریخته واول لبه های درازای آن را روی مایه اسفناج برگردانده سپس لبه به پهنای آن را برگردانده و رول کنید.در حال رول کردن با کره روی آن ها را برس زنید. عکس های مراحل را به زودی پست خواهم کرد.
من بادام کاج یا Pine Nuts را با این غذا خیلی دوست دارم و مقداری بادام کاج توست شده داخل آن میریزم. خوشمزه میشه .
سپس آن ها را در ماهیتابه با مقداری روغن زیتون در تا در آن ها را سرخ کنید. دوست داشتید میتونید داخل فر روی حرارت ۱۸۰ سانتیگراد داخل سنی چیده و بگذارد تا رخ شوند. گاهی آن ها را بچرخانید.