kazan kebeb يعني كباب ديگي
بادمجان متوسط : ٥ عدد
گوجه فرنگي نسبتا درشت : ٣ عدد
براي مواد مياني :
گوشت چرخ كرده : ٢٠٠ گرم
پياز : ١ عدد
فلفل سبز تند : ٢ عدد ، من از فلفل سبز كبابي استفاده كردم
گوجه فرنگي براي مخلوط گوشت : ١ عدد كوچك
سير : ٢ حبه
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، ادويه مخلوط
پياز ، سير، گوجه فرنگي ، فلفل سبز و ادويه هارو توي خردكن يا غذاساز ميريزيم ، تا جسابي له و با هم مخلوط بشن ، بعد هم گوشت رو اضافه مي كنيم و خوب ورز ميديم ....
بادمجان هارو مطابق شكل برش هاي ٢ سانتي مي زنيم ولي تا انتها نمي بريم تا قطعه هاش از هم جدا نشه و بينشون رو با مخلوط گوشت پر مي كنيم ....
گوجه هارو هم برش مي زنيم و همونطور پر مي كنيم ...
همه رو توي تابه مي چينيم ، كمي روغن و يك ليوان آبجوش مي ريزيم و روي حرارت كم ميذاريم تا خيلي آروم بپزه ...
من در انتهاي پخت كمي آبغوره و زعفران هم اضافه كردم كه توي دستور اصلي نبود، غذاي بسيار خوشمزه اي بود ، اگر مثل من عاشق كته هستين براي كنارش خيلي خوب ميشه