شيريني لقمه اي با آرد سمولينا ( ايرميك):Irmik lokmasi كره : ١٢٥ گرم
آرد سمولينا ( ايرميك ) : ٢ پيمانه
شير : ٣ پيمانه
وانيل : كمي
تخم مرغ : ٣ عدد
براي شربت ....
شكر : ٣ پيمانه
آب : ٣ پيمانه
آب ليمو ترش : چند قطره
اول شكر و آب رو روي حرارت ميذاريم تا شربت آماده بشه ، وقتي جوشيد و كمي غليظ شد قبل از اينكه از روي حرارت برداريم آب ليمو ترش رو اضافه مي كنيم و بعد شريت رو كنار ميذاريم تا سرد بشه .....
كره رو روي حرارت ذوب مي كنيم ، آرد رو اضافه كرده و تا زماني كه طلايي بشه سرخ مي كنيم ...شيرو مي ريزيم ، درب ظرف رو مي بنديم تا زماني كه شير به خورد آرد بره ....
بعد از روي حرارت برميداريم ، صبر مي كنيم تا خنك بشه ....سپس وانيل و تخم مرغ هارو اضافه كرده و خوب ورز ميديم...
از خمير به اندازه گردوي جدا كرده ، گلوله مي كنيم و در روغن سرخ مي كنيم ، شيريني داغ رو توي شربت سرد ميندازيم و ١٠ دقيقه استراحت ميديم ...
من مواد رو نصف كردم و ٢٠ عدد شيريني درست شد