فاصولیه (غذای ترکیه)
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲-۱ عدد
گوشت ۲۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
زعفران آبکرده ۳ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
نمک به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.
۲- لوبیا را 24ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.
۳- پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
۴- لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.
۵- در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.
۶- سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.
سایر نکات
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا). 3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.
6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.