کیمالی بورک، غذای ترکیه ای
مواد لازم :
▪️یوفکا : ۴ عدد
▪️گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
▪️پیاز : ۱ عدد
▪️فلفل دلمه ای : ۱ عدد
▪️گوجه فرنگی بزرگ : ۱ عدد و یا یک قاشق غذاخوری رب
▪️تخم مرغ : ۲ عدد
▪️شیر : ۱ لیوان
▪️روغن : نصف استکان
▪️نمک ، فلفل و زردجوبه به میزان دلخواه
طرزتهیه :
پیاز ریز شده را در تابه تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و حرارت می دهیم ، بعد از اینکه گوشت تفت داده شد ، گوجه فرنگی خرد شده (و یا رب را )و سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را با مواد داخل تابه مخلوط می کنیم و چند دقیقه حرارت می دهیم بعد از اینکه مواد خوب تفت داده شد ، تابه را کنار می گذاریم و در ظرف دیگری تخم مرغ ، شیر و روغن را با هم مخلوط می کنیم ، کف سینی و یا ظرفی که می خواهیم در فر بگذاریم را چرب می کنیم و یک لایه یوفکا کف آن پهن می کنیم ، لازم نیست که یوفکاها به شکل منظم و صاف در ظرف قرار گیرد ، به شکل چروک و فشرده می تواند باشد ، کافی است که در ظرف پهن شود و قرار گیرد ، از مخلوط تخم مرغ و شیر کمی روی یوفکا می دهیم ( مثلا ۴-۳ قاشق غذاخوری ) و بعد دومین یوفکا را پهن می کنیم (یوفکاها به شکل چین خورده روی هم قرار می گیرند ) مجددا از مخلوط تخم مرغ و شیر روی آن می دهیم و بعد از ترکیب گوشتیمان روی یوفکا می دهیم ، وحالا لایه سوم که باز هم شیر و تخم مرغ و باقیمانده مخلوظ گوشت را اضافه می کنیم و در نهایت چهارمین یوفکا را روی بقیه لایه ها پهن می کنیم و لایه های پایینی را با این یوفکا کاملا می پوشانیم ، کمی از مخلوط شیر و تخم مرغ روی آخرین لایه هم می دهیم و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد می کنیم ، حالا سینی را در فر ۱۸۰ در جه که از قبل گرم کردیم می گذاریم ، تا جایی که روی یوفکاها طلایی شود .بعد از اینکه از فر خارج کردیم به اندازه دلخواه برش می دهیم و سرو می کنیم .
(میتوانید قبل از اینکه بورک را در فر بگذارید مقداری کنجد روی آن بریزید)