باقلوا نارگیلی گردویی
از دوست خوب تركيه اى:
Nuray özdemir
çıtır,şerbetli daha da ötesi pratik tatlımı istedi canımız, öyleyse hemen yapalım🙊❤️ 1 paket baklavalık yufka (14 tane)
Üzeri için 1 su bardağına yakın sıvı yağ+2 y kaşığı tereyağ
İç harcı:
3 yumurta
3 y kaşığı toz şeker
3 y kaşığı hindistan cevizi
1 su bardağına yayınçekilmiş ceviz
1 y kaşığı sıvı yağ
3 y kaşığı un
1 paket vanilya şekeri
Yarım paket kabartma tozu
Şerbeti:
3 su bardağı şeker
3,5 su bardağı su
2,3 damla limon suyu
Yapılışı:
Yumurta ve şekerimizi iyice çırpıyoruz,diğer malzemelerimizi de karıştırıp iç harcımızı hazırlıyoruz
Baklavalık yufkamızı tezgahın üzerine uzunlamasına seriyoruz iki kat,harcımızdan 2,3 yemek kaşıği kadar sürüyoruz ve rulo şeklinde sarıp,3 er cm kadar kesip tepsiye yerleştirıyoruz,bu işlemi yaparken diğer yufkaların ustünü nemli bezle kapatıyoruz kikurumasın diye yoksa çabuk kırılır sararken,tum hamuru bitirdikten sonra üzerine ısıttığımız yağımızı gezdirip frına veriyoruz 180 derecede iyice kizarana kadar pisiriyoruz,soguduktan sonra ılık şerbetimizi dokuyoruz çekmesini bekliyoruz sabırsızlıkla..
ترجمه از: Tercuman
@mina_alzs
باقلوا نارگیلی گردویی
مواد لازم:
1 پاکت یوفکای باقلوا (14 عدد)
برای روی باقلوا
نزدیک 1 لیوان روغن مایع + 2قاشق غذاخوری کره
مواد داخل:
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخورى پودر نارگیل
1 لیوان گردوی چرخ شده در حدی که زیر دندان حس شود
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
3 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل( 10 گرم)
نصف پاکت بکینگ پودر( 5 گرم)
مواد شربت:
3 لیوان شکر
3.5 لیوان آب
2-3 قطره آب لیمو
طرز تهیه:تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنین.و بقیه مواد را اضافه کرده و مواد میانی را حاضر میکنیم.یوفکای باقلوا را در دو طبقه روی میز کار به درازا پهن میکنیم (دو تا روی هم).از موادی که حاضر کردیم 3-2 قاشق غذاخوری در طول یوفکا میریزیم و رول کرده به اندازه 3 سانتی متر برش میزنیم و در سینی میزاریم .وقتی اینکارهارو انجام میدیم روی بقیه یوفکاها را با پارچه مرطوب میپوشانیم تا خشک نشن وگرنه موقع رول کردن یوفکاها ترک خورده میشکنن.بعد از اینکه تمام خمیرها تمام شد روغن گرم شده(مخلوط روغن مایع و کره) را روی رولهای یوفکا ریخته در فر 180 درجه تا زمانی که خوب سرخ شود میپزیم.بعد از خنک شدن شربت ولرم را روی باقلواها ریخته و صبر میکنیم تا شربت جذب باقلوا شود.
نکته:برای شربت آب و شکر را جوشانده و در آخر آبلیمو را اضافه کنین
باقلواهاى تركيه دو نوع هستن غذايى و مخصوص باقلوا كه اكثر لوازم قنادى فروشا دارن