خانه
389K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    گوزلمه سیب زمینی

    كارى از دوست خوب تركيه اى

    Ayşe özkan

    ( patatesli gözleme) videosundan sonra tarifi ancak bugün ekleyebildim. Velibahtı ummuhancemutfak Ümmühan ablamda gördüm. Çok güzel tarifleri var sayfasına bakmanızı tavsiye ederim. Tarifindeki ölçüleri biraz azaltarak yaptım. Çok lezzetli ve pratik bir gözleme. 

    1,5 su bardağı ılık su

    4 su bardağı un

    1 tatlı kaşığı instant maya

    1 tatlı kaşığı toz şeker

    1 tatlı kaşığı tuz

    İç harcı için

    6 patates

    Tuz, pulbiber, karabiber

    Üzerine sürmek için tereyağı

    Suyun içine maya tuz ve şekeri ekleyip karıştırıyoruz 10 dakika bekletiyoruz. Unu bir kaba boşaltıp ortasını açıp mayalı suyu ekleyip güzelce yoğuruyoruz. Bir saat mayalanmasını bekliyoruz. Bu arada patatesleri haşlayıp soyuyoruz. Tuz ve baharatları ekleyip eziyoruz iyice. 

    Hamurdan 8 parça mandalina büyüklüğünde bezeler yapıp üstünü örtüyoruz. Bezeyi tatlı tabağı büyüklüğünde açıp içine harcımızı doldurup üsten bohça gibi büzerek kapatıyoruz. Sonra elimizle bastırıp düzleştiriyoruz. Merdaneyle büyütüyoruz. (Tavanızın büyüklüğüne göre beze sayısını ve büyklüğünü ayarlayabilirsiniz). Teflon tavada arkalı önlü pişirip üzerine tereyağı sürüyoruz. Afiyet olsun.

    ترجمه از:                   Tercuman

    @mina_alzs

    گوزلمه سیب زمینی

    مواد لازم:

    1.5 لیوان آب ولرم

    4 لیوان آرد

    1 قاشق مرباخوری مخمر خشک فوری

    1 قاشق مرباخوری شکر

    1 قاشق مرباخوری نمک

    مواد داخل گوزلمه:

    6 عدد سیب زمینی

    نمک,پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده),فلفل سیاه

    کره برای روی گوزلمه

    طرز تهیه:

    خمیر مایه ,نمک و شکر را در آب حل کرده 10 دقیقه کنار بزارین.آرد را در ظرفی ریخته وسط آرد را مانند حوض باز کنید و مخلوط آب و خمیر مایه را بریزین و خوب هم بزنین.(مقداری از آرد را نگه دارین اگه لازم شد اضافه کنین تا خمیر نرمی به دست بیاد) و یک ساعت به خمیر استراحت  بدین تا عمل بیاد.در این فاصله سیب زمینی را آبپز کرده و پوست بکنید و نمک و ادویه ها را اضافه کرده له کنید.

    از خمیر 8 تیکه به اندازه پرتقال بردارین و روی خمیرها را بپوشانید.و هر کدام را به اندازه بشقاب دسر  با وردنه باز کنین و از مواد سیب زمینی داخل خمیر بريزين  و خمیر را مانند بقچه ببندين و با دست فشار داده و صاف كنين(نصف خمیر را از مواد سيب زمينى بریزین و نصف دیگر خمیر را روی مواد بیارین)و با وردنه باز کرده بزرگتر كنين (به اندازه ماهیتابه ای که دارین اندازه و بزرگی خمیرها را تغییر بدین)در ماهیتابه تفلون هر دو طرف گوزلمه را سرخ کنین.و بعد از سرخ شدن ، روی گوزلمه ها کره بمالید. نوش جان

    نكته: ميتوانيد به جاى ليوان از پيمانه استفاده كنيد.

    گوزلمه انواع مختلف دارد و براى داخل گوزلمه گوشت و يا اسفناج و ....استفاده ميكنند.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان