دلمه کادایف
كارى از دوست خوب تركيه اى:
150 گرم کادایف
1 لیوان گردو(گردوی کامل نصف بشه)
روغن مایع برای سرخ کردن
3 عدد تخم مرغ(خوب زده شده )
اگه مقدار کادایف زیاد بشه گردو,تخم مرغ و شربت هم باید زیاد بشه
برای شربت:
1.5 لیوان شکر
2 لیوان آب
(یک ,دو قطره لیمو در مرحله آخر اضافه میشه شربت جوشانده شده نه غلیظ باشه نه آبکی)
طرز تهیه:
رشته هاى کادایف را بدون اینکه از هم جدا کنین تیکه های کاملی جدا کرده با دست باز کنين وسط کادایف 7-6 تیکه نصف گردو گذاشته و کادایف را روی گردو آورده میبندیم.اینکار را تا تمام شدن کادایف ادامه میدیم .بعد کادایف های آماده شده را در تخم مرغ زده شده انداخته با دست جمع میکنیم و در روغن داغ انداخته پشت و رو کرده سرخ میکنیم و سپس در شربت كه كمى خنك شده انداخته و زیر و رو میکنیم تا شربت به خورد کادایف برود.تمام کادایف ها را در ظرف گذاشته سرو میکنیم.