خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دلمه کادایف

    كارى از دوست خوب تركيه اى:

    150 گرم کادایف

    1 لیوان گردو(گردوی کامل نصف بشه)

    روغن مایع برای سرخ کردن

    3 عدد تخم مرغ(خوب زده شده )

    اگه مقدار کادایف زیاد بشه گردو,تخم مرغ و شربت هم باید زیاد بشه

    برای شربت:

    1.5 لیوان شکر 

    2 لیوان آب

    (یک ,دو قطره لیمو  در مرحله آخر اضافه میشه شربت جوشانده شده نه غلیظ باشه نه آبکی)

    طرز تهیه:

    رشته هاى کادایف را بدون اینکه از هم جدا کنین تیکه های کاملی جدا کرده با دست باز کنين وسط کادایف 7-6 تیکه نصف گردو گذاشته و کادایف را روی گردو آورده میبندیم.اینکار را تا تمام شدن کادایف ادامه میدیم .بعد کادایف های آماده شده را در تخم مرغ زده شده انداخته با دست جمع میکنیم و در روغن داغ انداخته پشت و رو کرده سرخ میکنیم و سپس در شربت كه كمى خنك شده انداخته و زیر و رو میکنیم تا شربت به خورد کادایف برود.تمام کادایف ها را در ظرف گذاشته سرو میکنیم.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان