نان ذرت
نان ذرت
2 لیوان آرد ذرت
2 قاشق سوپخوری روغن ذرت
2 قاشق سوپخوری شیر
1 قاشق سوپخوری سر پر ماست
2 قاشق مرباخوری سر صاف شکر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
نمک
به مقدار کافی آب جوش
آرد ذرت را در یک ظرف بزرگ الک کنید تمام مواد بجز آب جوش را با آرد مخلوط کرده قبل از اضافه کردن آب جوش به اندازه 100 میلی آب معمولی در حد دمای محیط اضافه کرده مخلوط کنید وسپس آب جوش را کم کم بیفزایید و هم بزنید بحدی که مایع شما به غلظت کیک باشد ودر سینی چرب شده پهن کنید وصاف کرده با کمک چاقو مرز برش های نان را معلوم کنید ودر فر از قبل گرم شده در حرارت 200 درجه بمدت 35 الی 40 دقیقه بپزید واز روی خطوطی که قبلا مشخص کرده بودید برش زده وسرو کنید