خانه
leftPublish
leftPublish
389K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۵:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    بورک 

    5عدد خمیر یوفکا 

    1، 2 پیمانه روغن مایع

    200گرم کره 

    1 عدد زرده تخم مرغ برای رویه

    مواد داخلی :

    پنیر 

    جعفری 

    طرز تهیه

    ابتدا کره را ذوب کرده و روغن مایع را اضافه کرده و هم میزنیم 

    روی تخته ی کار یوفکا را پهن کرده و روغن را با برس روی یوفکا زده و لایه بعدی را پهن کرده دوباره همین کار را تکرار کرده تا 5 لایه تمام شود 

    سپس به 20 قسمت مساوی  برش زده و از مواد داخلی که شامل پنیر و جعفری هست میریزیم و رول میکنیم و داخل سینی فر قرار میدهیم .زرده تخم مرغ را روی رول ها زده و با دمای 200 درجه به مدت 20، 25 دقیقه قرار میدهیم.نوش جان

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان