خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
388K
طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۰:۱۰ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
فاصولیه (غذای ترکی)
مواد لازم برای۴ نفر
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی ۴ عدد
فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری
لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
گوشت ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲-۱ عدد
پیاز ۱ عدد
طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.
۲- لوبیا را 24ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.
۳- پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
۴- لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.
۵- در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.
۶- سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.
سایر نکات
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا).
3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.
6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات