خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فاصولیه (غذای ترکی) 

    مواد لازم برای۴ نفر
    رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
    نمک به مقدار لازم
    لیمو عمانی ۴ عدد
    فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
    فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    آویشن ۱ قاشق مربا خوری
    زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری
    لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
    گوشت ۲۰۰ گرم
    گوجه فرنگی ۲-۱ عدد
    پیاز ۱ عدد


    طرز تهیه
    ۱- ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم. 
    ۲- لوبیا را 24ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود. 
    ۳- پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
    ۴- لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد. 
    ۵- در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود. 
    ۶- سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم. 

    سایر نکات
    1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید. 
    2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا). 
    3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید. 
    4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید. 
    5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد. 
    6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان