کیک میوه ای گردویی
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان ماست
3 قاشق غذاخوری پر میوه خشک شده
1 استکان گردوی درشت خرد شده
1 پاکت بکینگ پودر
1 پاکت وانیل
2.5 لیوان آرد ( ممکنه اندازه لیوان فرق کنه بعد از 2 لیوان، آرد را با کنترل بریزین تا زیاد یا کم نشه)
طرز تهیه:
من کشمش,انجیر خشک و پوست پرتقال استفاده کردم
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کرم رنگ و کشدار شود هم بزنين(اینکار باعث میشه کیک خوب پف کنه حداقل 8-7 دقیقه). ماست و روغن مایع را اضافه کرده هم بزنین. وانیل , آرد و بکینگ پودر را الک کنین تا هوا بگیرد (بهتر است 3-2 بار الک کنین) و به مایه کیک اضافه کنین با هم زن دستی یا لیسک هم بزنین . میوه های خشک و گردو را ریخته با قاشق هم بزنین.در قالب ریخته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بزارین تا بپزد با تست خلال دندان پخت کیک را کنترل کنین. نوش جان
نکته:میتوانید به جای لیوان از پیمانه قنادی استفاده کنین
بعد از 40 دقیقه تست کنین