خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پیراشکی گوشت سیب زمینی در قالب مافين

    haticeedizeken

    Muffin Kalıbında Patatesli Kıymalı Acmam 

     yan tarafta videosuna bakabilirsiniz. 

    1cay bardagı süt (ılık)

    1cay bardagı yag

    1cay bardagı su(ılık)

    1paket kuru maya

    1yemek kaşıgi seker

    1tatlı kaşıgı tuz 

    2yumurta (birinin sarısı üzerine)

    Alabildigi kadar un

    İlk önce maya seker ve ılık sutü bir kaba alalım. 3/5dakika kabarmasini bekleyelim. Yagini yumurtasini ekleyelim.Suyunu unla birlikte azar azar ilave ederek gidelim. Tuzunu da ekleyelim. Hamur toparlaninca 5 dakika kadar daha yoguralım. 1saat mayalandıralim. Mayalanan hamurdan 2ceviz buyuklugunde parcalar koparalim. Artmiyor tam geliyor . Veya elinizdeki hamuru kalibiniz 12 li ise 12 esit parcaya bölebilirsiniz. Hamuru cay tabagından biraz daha buyuk olacak sekilde acalim. Tereyagini sürelim harcımızı yayalım. Rulo yapalım. 3 eşıt parcaya bölelim. Bu parcaları yagladıgımız kalıbımiza dizelim. Üzerine yumurta sarısini surelim. Firinda turbo ayarinda 200 derecede pisirelim. 

    @Turkyemekler

    پیراشکی گوشت و سیب زمینی در قالب مافين 

    مواد لازم:

    1 استكان شير ولرم (100گرم)

    1 استکان روغن مایع(88 گرم)

    1 استکان آب ولرم(100 گرم)

    1 پاکت مخمر خشک(10 گرم)

    1 قاشق غذاخوری شکر

    1 قاشق مرباخوری نمک

    2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رومال)

    آرد به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    قبل از هر چیزی خمیر مایه,شکر و شیر ولرم را در ظرفی ریخته.3.5 دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.روغن و تخم مرغ را اضافه میکنیم.آب و آرد را با هم کم کم اضافه میکنیم.نمک را هم اضافه میکینم.بعد از اینکه خمیر آماده شد 5 دقیقه ورز میدیم و 1 ساعت استراحت میدیم.از خمیر عمل آمده به بزرگی نارنگى تیکه هایی جدا کرده که اضافه هم نمیاد.و اگه قالبتون 12 قسمت داره به 12 قسمت مساوی تقسیم کنین.خمیر را کمی بزرگتر از نعلبکی باز کنیدروی خمیر کره زده و مواد داخل(گوشت و سيب زمينى و جعفرى هست ميتونين هر چيزى درست دارين بزارين) را روی خمیر پخش میکنیم.و رول کرده و و سه قسمت مساوی میبریم  و در قالب چرب شده میچینیم.و روی خمیر زرده تخم مرغ زده  و در فر 200 درجه میپزیم

    نکته:تقریبا 30-20 دقیقه زمان کافی است

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان