دستور غذاهای ترکیه ای
سالاد مرغ و ورمیشل رشته ای
ورمیشل را با کمی روغن مایع در قابلمه ای روی حرارت هم میزنیم وقتی شروع به تغییر رنگ دادن کرد مقدار کمی آب گرم ریخته و کی نمک میریزیم مثل برنج تا وقتی که آبش کشیده بشه میپزیم.بعد از پختن ورمیشل اجازه میدیم خنک بشه.گوشت مرغ آبپز شده را ریز ریش ریش میکنیم ورمیشل را اضافه کرده مخلوط ماست سیر دار و مایونز را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در ظرف سرو ریخته نوش جان میکنیم
نكته: ميتونين ورميشل را با آب مرغ بپزين