دستور غذاهای ترکیه ای بورک تره فرنگی
5 عدد یوفکا حاضرى
1.5 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری ماست
مواد داخل بورک:
750 گرم تره فرنگی
2 عدد هویج
1 عدد سیب زمینی(اختیاری)
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری رب
نمك
طرز تهیه:
تره فرنگی را خوب بشورید و ریز خرد کنین.هویج و سیب زمینی را رنده کرده و همه اينا رو در تابه با روغن مایع تفت بدین.نمک و فلفل و رب را اضافه کنید هم زده و از روی حرارت بردارین.سينى فر را چرب کرده در یک کاسه شیر ,روغن مایع و ماست و تخم مرغ را هم بزنین و به لایه های یوفکا بزنين. اول خمیر یوفکا را در قالب یا سینی باز کرده و روی یوفکا مخلوط شیر را پخش کنین این کار رو با 2.5 خمیر یوفکا انجام داده و به وسط بورک میرسیم و حالا مخلوط تره فرنگی را روی یوفکا ریخته و پخش میکنیم و دوباره به همان ترتیب قبلی خمیر یوفکای باقی ماده را میزاریم و بین هر لایه مخلوط شیر را میزنیم. روی یوفکا زرده تخم مرغ زده در فر 200 درجه از قبل گرم شده میزاریم.زمانی که روی یوفکا طلایی شود از فر در میاریم.
نكته: يوفكاى اول را بزرگتر بردارين و بعد از تمام شدن تمام لايه ها يوفكاى اول را روى بقيه بيارين اينجورى كناره ها بسته ميشه
تقریبا 20-30 دقیقه زمان کافیه میتونین چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنین