دستور غذاهای ترکیه ای
250 گرم کادایف مخصوص کونفه (فرقی نداره تقریبا )
150 گرم نصف کره ونصف مارگارین
150 گرم پنیر بی نمک مخصوص کونفه (که من از موزارلا )استفاده کردم
برای شربت
1 لیوان وبه اندازه بلندی 2 انگشت شکر
1.5 لیوان آب
چند قطره آب لیمو ترش
برای تزیین
پودر پسته
شکر وآب را روی حرارت قرار دهید و شروع به جوشیدن که کرد چند قطره آب لیمو اضافه کنید وبعد از 10 دقیقه خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود
میتوانید در ظرف بزرگ مخصوص کونفه درست کنید ویا از ظرف های تک نفره استفاده کنید
در یک ظرف بزرگ روغن آب کرده را با کادایف که با دست رشته رشته کرده ایم خوب مخلوط میکنیم ماهیتابه را روغن مالی کرده و نصف کادایف را پهن میکنیم بطوری که کاملا ماهیتابه را بپوشاند وبا دست فشرده میکنیم پنیر را ورقه ورقه کرده وروی کادایف میچینیم وبقیه کادایف را روی پنیر بطوری که کاملا روی پنیر را بپوشاند میریزیم و باز با دست رویش را فشار داده رویش یک بشقاب قرار داده وچیز سنگینی رویش گذاشته ونیم ساعت بعد روی حرارت ملایم گذاشته در ماهیتابه را بسته بعد از اینکه زیرش کاملا سرخ شد برگردانید تا روی دیگرش هم سرخ شود وبعد از اینکه زیر گاز را خاموش کردید دو باره در سینی برگردانید چون این رویش قشنگ تر است شربت ولرم را از کنار ها روی شیرینی میریزیم ورویش پودر پسته ریخته وگرم سرو کنید