خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    250 گرم کادایف مخصوص کونفه (فرقی نداره تقریبا )

    150 گرم نصف کره ونصف مارگارین 

    150 گرم پنیر بی نمک مخصوص کونفه (که من از موزارلا )استفاده کردم 

     

    برای شربت 

    1 لیوان وبه اندازه بلندی 2 انگشت شکر 

    1.5 لیوان آب 

    چند قطره آب لیمو ترش 

     

    برای تزیین

    پودر پسته 

    شکر وآب را روی حرارت قرار دهید و شروع به جوشیدن که کرد چند قطره آب لیمو اضافه کنید وبعد از 10 دقیقه خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود 

    میتوانید در ظرف بزرگ مخصوص کونفه درست کنید ویا از ظرف های تک نفره استفاده کنید 

    در یک ظرف بزرگ روغن آب کرده را با کادایف که با دست رشته رشته کرده ایم خوب مخلوط میکنیم ماهیتابه را روغن مالی کرده و نصف کادایف را پهن میکنیم بطوری که کاملا ماهیتابه را بپوشاند وبا دست فشرده میکنیم پنیر را ورقه ورقه کرده وروی کادایف میچینیم وبقیه کادایف را روی پنیر بطوری که کاملا روی پنیر را بپوشاند میریزیم و باز با دست رویش را فشار داده رویش یک بشقاب قرار داده وچیز سنگینی رویش گذاشته ونیم ساعت بعد روی حرارت ملایم گذاشته در ماهیتابه را بسته بعد از اینکه زیرش کاملا سرخ شد برگردانید تا روی دیگرش هم سرخ شود وبعد از اینکه زیر گاز را خاموش کردید دو باره در سینی برگردانید چون این رویش قشنگ تر است شربت ولرم را از کنار ها روی شیرینی میریزیم ورویش پودر پسته ریخته وگرم سرو کنید 

     

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان