۱۲:۱۹ ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
بفرمایید بادمجان شکمپر! مادر غذاهای ترکیه
مـواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان
6 عدد 150 کیلوکالری
گوشت چرخکرده 300 گرم 550 کیلوکالری
برنج 3/1 لیوان 50 کیلوکالری
روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری
پیاز خردشده
1 لیوان
25 کیلوکالری
گوجهفرنگی 2 لیوان 50 کیلوکالری
لیموترش 1 عدد
5 کیلوکالری
جعفری خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
0 کیلوکالری
طـرز تـهـیـه:
* برای شروع، بادمجانها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.
* در تابهای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
* آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجهفرنگیهای خردشده و جعفری را اضافه کنید.
* برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.
* حالا بادمجانها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.
* علاوه بر بادمجانها یک لیوان آب و آبلیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.