طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
قرابیه توپر شکلاتی
مواد لازم:
150 گرم مارگارین یا کره(به دمای محیط رسیده)
2 قاشق سوپ خوری پودر قند
1 پاکت وانیل(10 گرم)
2 عدد زرده تخم مرغ
2 - 2.5 لیوان آرد
شکر برای غلطاندن قرابیه. یک بسته شکلات آب شده به روش بن ماری برای روی قرابیه
طرز تهیه:
بجز آرد تمام مواد را با هم مخلوط کنین و آرد را کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی به دست بیاد(ممکنه آرد کمتری استفاده بشه ,هر وقت خمیر به دست نچسبید آرد اضافه نکنین). از خمیر تیکه های کوچیک برداشته و گرد کنین و وسط این توپها را با انگشت فشار بدین و در شکر بغلطانین.در فر 160 درجه تا وقتی که کمی طلائی شود بپزین . بعد از در آوردن از فر شکلات آب شده به روش بن ماری را وسط قرابیه بریزین. قرابیه ها حاضر هستن نوش جان.