دستور غذاهای ترکیه ای
کوفته گل کلم
مواد لازم:
1 عدد گل کلم کوچک
5-6 عدد پیازچه
1 فنجان برنج
1 عدد تخم مرغ
نمک,فلفل سیاه,فلفل قرمز,زیره
آرد برای انسجام
كمى جعفرى و شويد
طرز تهیه:
گلهای کلم از هم جدا شده آبپز میشوند.سپس آبکش کرده تا آبش بره و در ظرفی له میشن.برنج آبپز شده و آبکش میشه.
برنج,پیازچه ریز خرد شده,جعفری,شوید,نمک,فلفل سیاه,فلفل قرمز,زیره و تخم مرغ به گل کلم اضافه شده و با آرد قوامش کنترل میشه.با دست شکل داده میشه.اگه به دست چسبید میتونین به دستتون کمی آرد بزنین .در روغن داغ سرخ کرده و روی دستمال کاغذی بزارین تا روغنش گرفته بشه.با ماست سرو میشه.